De grootste loopfamilie van Noord-Nederland

Inschrijving 24e Berenloop gaat binnenkort van start!

Terschelling, 16 april 2021

Beste sportvriend(in),

We hebben goed nieuws! In goed overleg met de gemeente Terschelling hebben we besloten om op vrijdag 14 mei om 20.00 uur de inschrijving te openen van de 24e Berenloop in het weekend van 6 en 7 november 2021.

Dat betekent dat je vanaf dat moment kunt inschrijven voor alle afstanden: de 5 en 10 kilometer van Kleintje Berenloop en de Jeugdloop op zaterdag 6 november, en de hele en halve marathon van de Berenloop op zondag 7 november. Uiteraard onder voorbehoud van het verlenen van de vergunning door de gemeente en ook onder voorbehoud – want niets is zeker momenteel – van mogelijke coronamaatregelen. Maar laten we ervan uitgaan dat in november de wereld weer enigszins ‘normaal’ is en dat we dan eindelijk weer een geweldig loopevenement kunnen organiseren op Terschelling.

Het is daarbij goed te weten dat, mocht de Berenloop onverhoopt toch niet door kunnen gaan, het inschrijfgeld voor de volle 100% terug wordt gestort. En wat het inschrijfgeld betreft: er komt geen opslag of prijsstijging, en er komt ook geen aftrek van een bepaald bedrag. Eventuele extra kosten zijn volledig voor onze rekening.

Dus zet het in je agenda en schrijf je in op vrijdag 14 mei! Wij gaan er als organisatie de komende maanden alles aan doen om er een geweldig loopfeest van te maken en houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Met sportieve groet,

Organisatie Berenloop Marathon

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

Sportvereniging Friesland

© Copyright 2020 | Christiaan Valk