Covid-19 maatregelen

We zitten momenteel in een lastige situatie als het om het coronavirus gaat. Per evenement kunnen de maatregelen verschillen door aanpassingen van de overheid.

• Kleedgelegenheid en douches zijn weer toegestaan. Kijk goed bij het evenement als dit wel of niet aanwezig is.
  • We vragen je zoveel mogelijk online in te schrijven om rijen bij de na-inschrijving te voorkomen.
  • Je bent verplicht een gezondheidsverklaring te ondertekenen bij alle evenementen.
Extra maatregelen tot en met 29 juni 2021:
  • Evenementen tot en met 29 juni 2021 zijn geannuleerd.
  • Inschrijfformulieren voor evenementen vanaf 30 juni 2021 worden binnenkort geopend.
Voorzorgsmaatregelen 2021
  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
  • Toeschouwers zijn niet welkom.
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Als je positief getest bent en/of een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
  • Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het hardlopen).
  • Vermijd drukte. Als groep verzamelen is niet toegestaan met uitzondering van 1-2 minuten voor de start.
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
  • Schud geen handen.
  • Volg altijd de aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie.
  • Kom je met de auto, volg de aanwijzingen op van onze verkeersregelaars.
  • Bekertjes water worden onderweg niet aangegeven, deze kun je zelf van de tafels pakken.
  • Schrijf je vooraf in via de website zodat we rijen voorkomen bij de na-inschrijving.
  • Kom niet te vroeg naar de start, maar ook niet op de laatste nipper!
  • Ga nadat je bent gefinisht weer naar huis en blijf niet te lang hangen.
  • Spreekkoren, hard zingen of schreeuwen is niet toegestaan.