De grootste loopfamilie van Noord-Nederland

Berenloop gaat door!

?? ????????? ???? ????!

De Berenloop gaat door! En daar zijn we als organisatie natuurlijk superblij mee. Om het voor de deelnemers, supporters en toeschouwers zo goed en zo veilig mogelijk te organiseren, gelden er – in overleg met alle betrokken instanties – een aantal aanvullende maatregelen.

✘ Deelnemers
Zo moeten deelnemers aan Kleintje Berenloop op zaterdag en aan de hele en halve marathon op zondag een geldige QR-code kunnen tonen. Om dit voor iedereen werkbaar te houden, zal er tijdens het Berenloopweekend gewerkt worden met polsbandjes die 24 uur geldig zijn. Tijdens het Berenloopweekend zijn deze op twee centrale locaties verkrijgbaar: op West tegenover de VVV en in Midsland naast de COOP. Op zondagochtend komt er een extra locatie bij de Jachthaven én in de veerterminal in Harlingen. Deze polsbandjes zijn, om de horecaondernemers te helpen tijdens de drukte, ook geldig in de horeca. Voor diegenen die niet zijn gevaccineerd, is er een testlocatie van Testen voor Toegang in Midsland bij ET-10. Via de website www.testenvoortoegang.nl kun je een afspraak maken om je te laten testen.

✘ Toeschouwers
Voor toeschouwers in het start/finish-gebied (het sportveld achter Aparthotel Boschrijck op zaterdag en de Torenstraat en Boomstaat op zondag) geldt ook dat zij een polsbandje dan wel coronapas moeten kunnen laten zien. Voor toeschouwers langs het parcours gelden geen beperkingen. Uiteraard worden zij wel verzocht onderling afstand te houden.

Kortom: wil je een leuk en ongecompliceerd Berenloopweekend hebben, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldig polsbandje!

Kijk voor meer informatie op https://www.berenloopterschelling.nl/informatie-abc/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

Sportvereniging Friesland

© Copyright 2020 | Christiaan Valk