De grootste loopfamilie van Noord-Nederland

Informatie NieuwjaarsRun 2021

Sportvereniging Friesland komt met een nieuwjaarsrun om het jaar 2021 sportief te starten in coronatijd!

Het is en blijft een vreemde tijd waar we momenteel in zitten, maar er is licht aan het einde van deze lange tunnel met het vaccin op komst. Omdat er momenteel nog geen evenementen mogen worden georganiseerd hebben we gekeken naar een alternatief om het jaar 2021 toch nog sportief te kunnen gaan starten. Er komt een VIRTUELE nieuwjaarsrun!

In de periode van 1 tot en met 31 januari 2021 heb je de mogelijkheid deel te nemen aan deze virtuele nieuwjaarsrun door je in te schrijven via www.svfriesland.nl.

Afstanden en inschrijfgelden: (inclusief medaille € 1,50 euro en administratiekosten € 0,60 euro)

Onderdeel Inschrijfgeld (geen lid) Inschrijfgeld (lid SVF)
1 Kilometer € 5,50 euro € 5,00 euro
2 Kilometer € 5,50 euro € 5,00 euro
5 Kilometer € 7,50 euro € 7,00 euro
7.5 Kilometer € 7,50 euro € 7,00 euro
10 Kilometer € 7,50 euro € 7,00 euro
15 Kilometer € 7,50 euro € 7,00 euro
21.1 Kilometer € 7,50 euro € 7,00 euro

——————————————–

Uitleg per stap:

 

1) Inschrijven

Vanaf 31 december 12:00 uur kun je je inschrijven via deze pagina. Vul alle gegevens zo duidelijk mogelijk in zodat wij je inschrijving zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Na de inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin je startnummer en een link naar onze downloadpagina om het standaard startnummer te downloaden in JPEG of PDF formaat.

 

2) Loop je eigen route

Omdat het momenteel niet is toegestaan om evenementen te gaan organiseren mogen wij ook geen route uitzetten. We raden je daarom aan om via Google MapsAfstandmeten of uit je eigen loop historie een route uit te zoeken. Je komt soms toch nog op de mooiste routes terecht waar je nog nooit bent geweest! Vergeet niet de route op te nemen met een smart watch of je mobiele telefoon! Dit heb je later weer nodig.

 

3) Upload je tijd en route

Na het volbrengen van je eigen uitgekozen route is het zover dat je je tijd mag gaan uploaden. Maak een printscreen van je beeldscherm of kopieer de link naar je gelopen route. Ga naar deze pagina om je uitslagen in te sturen en upload je tijd.

 

4) Uitslagenlijst

Iedere zaterdag om 20:00 uur zal de uitslagenlijst worden bijgewerkt met de laatste uitslagen die zijn ingestuurd. Deze kun je hier terugvinden.

 

5) Herinnering

Heb je tijdens de inschrijving gekozen voor een medaille? Dan zal deze in de periode van 1 tot en met 10 februari 2021 per post worden toegestuurd.

 

6) Nog een afstand lopen?

Het is toegestaan meerdere afstanden te gaan lopen, je kunt je voor iedere afstand maximaal 1 keer inschrijven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Sportvereniging Friesland

© Copyright 2020 | Christiaan Valk