De grootste loopfamilie van Noord-Nederland

Nieuwe inschrijfformulieren vanaf januari 2022 (Atleta)

๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐…๐ซ๐ข๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐ฃ๐š๐ง๐ฎ๐š๐ซ๐ข ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐ ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐ข๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐€๐ญ๐ฅ๐ž๐ญ๐š

Atleta is een nieuwe inschrijfsoftware voor sportevenementen, door het gebruik van dit programma hopen wij het online inschrijven voor onze evenementen gemakkelijker, duidelijker en sneller te maken. Ook zijn je gegevens direct opgeslagen en hoef je als deelnemer deze niet telkens opnieuw in te vullen.

๐ˆ๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ข๐ž๐ซ๐ž๐ง
De inschrijfformulieren staan op https://svfriesland.nl/inschrijven/. Door te klikken op de button ‘inschrijven’ opent er een pop-up scherm met het inschrijfformulier. Hier kun je je inschrijving plaatsen.

๐๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐š๐œ๐œ๐จ๐ฎ๐ง๐ญ
Als je jouw e-mailadres eerder hebt gebruikt tijdens een inschrijving, kies dan tijdens jouw nieuwe inschrijving voor โ€˜Inloggenโ€™. Je ontvangt een code van โ€˜noreply@atleta.ccโ€™ om in te loggen en verder in te schrijven.

Als je eenmaal ingeschreven staat, kan je in jouw dashboard inloggen. De link naar jouw dashboard vind je in de bevestigingsmail van jouw inschrijving.

๐ˆ๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐ซ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ณ๐ข๐ ๐ž๐ง
Ga naar โ€˜Open dashboardโ€™ in jouw bevestigingsmail om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen.

Jouw afstand wijzigen kun je doen door contact met ons op te nemen via dit formulier.

Het wijzigen van jouw gegevens is mogelijk tot 24 uur voor het evenement.

Inschrijving overdragen

Ga naar ‘Open dashboard’ in jouw bevestigingsmail. Open jouw registratie en klik je op jouw Ticket. Vul bij โ€˜Toewijzenโ€™ het e-mailadres in van de persoon aan wie je jouw aankoop en/of startbewijs wilt toewijzen.

Vergeet niet ook jouw extra producten aan die persoon toe te wijzen.

Je kunt jouw inschrijving tot 24 uur voor aanvang van het evenement toewijzen aan iemand anders. De overdracht is voor eigen risico. Wij bemiddelen hier niet in.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

Sportvereniging Friesland

ยฉ Copyright 2020 | Christiaan Valk