De grootste loopfamilie van Noord-Nederland

Stienserloop 17 oktober 2021

Sportvereniging Friesland organiseert de ‘Stienserloop’ vanaf industrieterrein Middelsee te Stiens met nieuwe routes.
 
Op zondag 17 oktober 2021 is er een extra gepland hardloopevenement in de mooie omgeving van de Stiens in Friesland met afstanden over 5 – 8 – 12.5 – 16 en 20.5 kilometer. Dit evenement is een mooie training voor het Kleintje Berenloop (zaterdag 6 november 2021) en de Berenloop Terschelling Marathon op Terschelling (zondag 7 november 2021).
 
Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/evenementen/inschrijfformulieren/17-10-2021-stienserloop/ voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd. De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Bij de na-inschrijving betaal je €1,- extra.
 
Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is om 11:00 uur.
 
Parkeren kan op het industrieterrein Middelsee te Stiens (volg de borden P). Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.
 
In het magazijn van de sportvereniging Friesland kun je je verkleden. Er is helaas géén douchegelegenheid.
 
Start en finishlocatie: Magazijn SV Friesland // Seefûgel 7a // 9051Vc // Stiens // Friesland
 
Meer informatie over het evenement: https://svfriesland.nl/evenementen/stienserloop-2021/
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

Sportvereniging Friesland

© Copyright 2020 | Christiaan Valk