Klik hier voor de actuele kalender van SV Friesland en inschrijvingen.

Sportvereniging Friesland organiseert de ‘Marderhoekloop’

Op zaterdag 24 oktober is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Oudemirdum met afstanden over 5 – 10 en 16 kilometer.

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via www.svfriesland.nl (loopkalender 2020) voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd. De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:00 uur voor niet-leden van de vereniging € 7,00 euro en voor leden €6,00 euro.

Bij de start/ finish (Fonteinwei 21, 8567 JT Oudemirdum) staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is om 11:00 uur.

Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Er is bij dit evenement géén kleedgelegenheid en zijn er geen douches toegestaan.

runpoint zw 530logo berenloop   logovlieland   Rechthoek 1