** LET OP! Alle evenementen van de Sportvereniging Friesland tot 1 juni zijn geannuleerd vanwege de extra aangescherpte maatregelen Corona-virus! ** LET OP!

Vanavond de jaarvergadering gehad van onze vereniging. Een prachtige opkomst en een soepel lopende vergadering. Secretaris Jan Kooistra en lid Sjouke Touber zijn weer herkozen voor de bestuursfunctie. Daarnaast heeft het bestuur toestemming gevraagd aan de leden om een drietal leden te benoemen tot Erelid van de vereniging. Dankzij hun enorme jarenlang inzet voor de vereniging werden Jan Kooistra, Jozefien Kooistra en Jan van der Hoek met luid applaus benoemd tot Erelid!

logo runningcenter

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

logo berenloop   logovlieland   Rechthoek 1