Kleine Wielenloop 2021

Corona-virus

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen.

• Bij alle evenementen die worden georganiseerd is geen douche- en kleedgelegenheid aanwezig.
  • We vragen je zoveel mogelijk online in te schrijven om rijen bij de na-inschrijving te voorkomen.
  • Je bent verplicht een gezondheidsverklaring te ondertekenen bij alle evenementen.

Extra maatregelen:

De online-inschrijving voor de eerstkomende evenementen blijft gesloten tot de persconferentie van dinsdag 9 februari 2020. Meer informatie volgt later.

Dagen
Uren
Seconden

zaterdag 3 april 2021

Vanaf 10:45 uur

Kiosk De Groene Ster // Oer de Bril 5 // 8926KX // Leeuwarden // Friesland

Onderdelen / afstanden

Evenement informatie

Momenteel is er geen informatie beschikbaar

Deelnemerskosten

Inschrijven

Je kunt vanaf 1 december 2020 online inschrijven voor alle evenementen van de sportvereniging Friesland. Op deze manier voorkomen we rijen bij de na-inschrijving.

De online inschrijving opent automatisch 30 dagen voorafgaand van het evenement en sluit 24 uur voor de 1e starttijd.

Te laat met voor-inschrijven? Vul het na-inschrijfformulier in en print het PDF document uit. Je kunt het formulier overhandigen bij de na-inschrijving zodat wij je gegevens sneller kunnen overnemen.

Online-inschrijfformulier

De laatste verslagen