10 van St.- Anna 2021

Corona-virus

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen. Deze maatregelen kun je terugvinden onder het menu Covid-19.

Dagen
Uren
Seconden

zaterdag 25 september 2021

Vanaf 11:00 uur

Locatie

Sporthal De Bildtse Slag // Hartman Sannesstr.9 // 9076EB // Sint Annaparochie // Friesland

Onderdelen / afstanden

Evenement informatie

Momenteel is er geen informatie beschikbaar

Deelnemerskosten

Inschrijven

Je kunt vanaf 1 december 2020 online inschrijven voor alle evenementen van de sportvereniging Friesland. Op deze manier voorkomen we rijen bij de na-inschrijving.

De online inschrijving opent automatisch 30 dagen voorafgaand van het evenement en sluit 24 uur voor de 1e starttijd.

Te laat met voor-inschrijven? Vul het na-inschrijfformulier in en print het PDF document uit. Je kunt het formulier overhandigen bij de na-inschrijving zodat wij je gegevens sneller kunnen overnemen.

Online-inschrijfformulier

De laatste verslagen