Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Klik hier   |   Bekijk online
Sportvereniging Friesland
De grootste loopfamilie van Noord-Nederland

Op zaterdag 30 maart 2024 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Vrouwenparochie in Friesland met afstanden over 5 - 10 - 16 en 21.1 kilometer.

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/evenementen/ voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd. De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Bij de na-inschrijving betaal je €2,- extra.

Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is vanaf 11:00 uur.

Parkeren kan op het terrein van De Buurfrou, volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Start en finishlocatie: De Buurfou // Middelweg-Oost 34 // 9077SB // Vrouwenparochie // Friesland

Meer informatie over het evenement: https://svfriesland.nl/evenementen/molenloop-informatie/

Op zaterdag 13 april 2024 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Leeuwarden in Friesland met afstanden over 1 - 5 - 10 en 16 kilometer.

Voor-inschrijving | Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/evenementen/ voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd.

Na-inschrijving | De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Bij de na-inschrijving betaal je €2,- extra.

Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is vanaf 11:00 uur.

Parkeren kan op de parkeerterreinen in de Groene Ster, volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en borden P. Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Start en finishlocatie: Kiosk De Groene Ster / Oer de Bril 5 / 8926KX / Leeuwarden / Friesland  

Meer informatie over het evenement: https://svfriesland.nl/evenementen/kleine-wielenloop-informatie/

Zaterdag 27 april 2024 organiseert SV Friesland de 2e Tulpenloop in Sexbierum. Een onvergetelijke hardloop en wandel evenement langs verschillende tulpenvelden in de buurt van Roptazyl en langs de Waddenzeedijk. Na het succes van vorig jaar, belooft deze tweede editie weer spectaculair te worden.

De 2e Tulpenloop biedt uitdagende langere afstanden. De langere afstanden gaan voor een deel over de Slachte. Dit is dus een perfecte voorbereiding voor de Slachtemarathon. Een draaiorgel onderweg maakt de Hollandse sfeer compleet.

De start van de lange afstanden 12 en 20 km is bij Voetbalvereniging AVC in Sexbierum, met kleed- en douchegelegenheid. De wandelaars en hardlopers van de korte afstanden (6,5 en 5 km) starten dit jaar op een andere locatie: Hanenburg- Hettinga BV ( eigenaren van de tulpenvelden) Hearewei 9 Pietersbierum.

Start wandelaars van de 6.5 km is om 10.30 uur bij Hanenburg-Hettinga BV. En de hardlopers van de 5 km starten daar om 11:00 uur. De finish van beide afstanden is ook bij het bedrijf van Hanenburg-Hettinga BV

De lange wandeltochten starten om 8.30 uur (20 km) en 9.30 uur (12 km). De hardlopers (20-12 km) starten om 11.00 uur bij de Voetbalvereniging AVC.

De deelnemers kunnen zich voorinschrijven via www.svfriesland.nl/evenementen tot en met 25 april. Inschrijven op de dag zelf kan ook, met een extra toeslag van €2,50.

Alle deelnemers krijgen verzorging onderweg en ontvangen na afloop een prachtige bos tulpen en een keycord.  En wie dat wil kan een medaille bijbestellen bij het inschrijven of na afloop kopen voor €3,50.

Vergeet je niet aan te melden voor deze unieke hardloopervaring en geniet van de kleurrijke pracht van Sexbierum!

Inschrijven via: https://svfriesland.nl/evenementen/

Meer informatie over het evenement: https://svfriesland.nl/evenementen/tulpenloop-informatie/

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Klik hier   |   Bekijk online