De inschrijving is gestart!

Na een succesvolle en uitverkochte editie in 2023 komt de Zomer Marathon Leeuwarden terug op zaterdag 29 juni 2024 met nieuwe startlocaties! De inschrijving is inmiddels gestart!


Zaterdag 29 juni 2024 organiseert Valk Event Productions in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 2e Zomer Marathon Leeuwarden vanaf de Harlingertrekweg in Leeuwarden. Een nieuw uniek evenement in het noorden met in totaal 5 startlocaties.

Op zaterdag 29 juni 2024 is er een hardloop- en wandelevenement in de mooie omgeving van Leeuwarden in Friesland met hardloop afstanden over 1.5 kilometer (kidsrun) – 5 – 7.5 – 10 – 15 – 21.1 (halve marathon) en 42.2 (hele marathon) kilometer. De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 5 – 7.5 – 10 – 15 - 21.1 (halve marathon) en 42.2 (hele marathon) kilometer.

Ik wil mij gelijk inschrijven!
Bekijk de aftermovie van de 1e editie

Na de editie in juli 2023 zijn er een aantal verbeterpunten naar voren gekomen, hieraan wordt inmiddels gewerkt om de editie van 2024 tot een groot succes te brengen en iedere deelnemer tegemoet te komen. Zo wordt onder andere de het parcours exact opgemeten met de fiets en is er gezellige muziek op het parcours. Ook wordt de finishlocatie leuk aangekleed met een podium en kraampjes met wat te eten en te drinken.

Deelnemers van de hele marathon (42.2 kilometer) starten in de haven van Harlingen, de 21.1 kilometer start midden in het dorp Schalsum, de 15 kilometer aan de rand van het dorp Zweins en de 10 kilometer voor het Parochie Huis in Dronrijp. Vanuit Leeuwarden gaat de kidsrun, 5 kilometer en de 7.5 kilometer van start. Deelnemers worden met pendelbussen naar de startlocaties gebracht.

Inschrijven voor de verschillende afstanden en onderdelen via https://zomermarathon.frl/inschrijven/ vanaf €10,00 euro. Deelnemers aan de kidsrun mogen bij deze editie gratis meedoen. Voor dit inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer een unieke herinnering aan het evenement, digitale tijdwaarneming, label voor de tassenafgifte, verzorgingsposten/rustplaatsen en entertainment op het parcours en de welbekende eindverzorging van de sportvereniging Friesland bij de finish. Er is géén na-inschrijving bij dit evenement.

Voor dit evenement geldt een limiet van 1.750 deelnemers verdeeld over de diverse afstanden. Per afstand geldt een limiet in verband met de ruimte op de startlocaties. De startbewijzen worden 2 weken voor aanvang van het evenement per post toegestuurd inclusief spelden en deelnemersinformatie.

Deelnemers en bezoekers kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van de KvK, Holland Casino en het WTC EXPO te Leeuwarden. Verkleden is mogelijk in de tenten die worden geplaatst bij start en finish of in de kleedkamers van voetbalvereniging csv de Leeuwarder Zwaluwen. Tassen en waardevolle spullen kunnen worden ingeleverd bij de tassen- en waardevolle spullen afgifte stand.

Bij de finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en word je feestelijk door onze speaker binnengehaald! Tijden worden bij dit evenement geregistreerd door Racetimer Europe.

Na afloop van het evenement kun je op onze website de uitslagen, foto’s en verslagen terugvinden en kun je als deelnemer je eigen ervaring insturen voor publicatie!

Benieuwd naar de laatste informatie en de routes? Neem snel eens een kijkje op https://zomermarathon.frl/

 

Ik wil mij gelijk inschrijven!

Het organiseren van de Zomer Marathon Leeuwarden kan niet zonder vrijwilligers. Daarom zijn wij dringend opzoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten op een verzorgingspost, het regelen van verkeer, het uitreiken van medailles of in de eindverzorging.

Lijkt het je nu al leuk om op 29 juni 2024 mee te werken aan dit nieuwe prachtige evenement door de omgeving van Leeuwarden en omstreken? Zet deze datum alvast in je agenda en meld je alvast aan via https://zomermarathon.frl/vrijwilligers/

Partners en sponsoren

De Zomer Marathon Leeuwarden kan niet bestaan zonder haar partners en sponsoren. Met onze kennis, passie en ervaring denken wij graag mee met de wensen van de klant. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat altijd in overleg en is maatwerk. Wij brengen graag jullie merk en de lopers/fans bij elkaar en geven sport betekenis in de maatschappij.

Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem contact met ons op via info@zomermarathon.frl Hopelijk tot ziens!

Evenementen
Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekjik online
Valk Event Productions
SEEFUGEL 7A // 9051VC // STIENS
Copyright © 2023 Valk Event Productions. Alle rechten voorbehouden