Zaterdag 15 juli 2023
De inschrijving is geopend!

Zaterdag 15 juli organiseert Valk Event Productions in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 1e Zomer Marathon Leeuwarden vanaf de Harlingertrekweg in Leeuwarden.

Op zaterdag 15 juli 2023 is er een nieuw hardloop- en wandelevenement in de mooie omgeving van Leeuwarden in Friesland met hardloop afstanden over 1.5 kilometer (kidsrun) – 5 – 7.5 – 10 – 15 – 21.1 (halve marathon) en 42.2 (hele marathon) kilometer. De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 5 – 7.5 – 10 – 15 - 21.1 (halve marathon) en 42.2 (hele marathon) kilometer.

Inschrijven voor de verschillende afstanden en onderdelen via https://zomermarathon.frl/inschrijven/ vanaf €10,00 euro. Voor dit inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer een unieke herinnering aan het evenement, digitale tijdwaarneming, label voor de tassenafgifte, entertainment en verzorgingsposten op het parcours en eindverzorging van de sportvereniging Friesland bij de finish. Er is géén na-inschrijving bij dit evenement.

De startbewijzen worden 2 weken voor aanvang van het evenement per post toegestuurd inclusief spelden en belangrijke deelnemersinformatie.

Deelnemers en bezoekers kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van de KvK, Holland Casino en het WTC EXPO te Leeuwarden. Verkleden is mogelijk in de tenten die worden geplaatst bij start en finish. Tassen en waardevolle spullen kunnen worden ingeleverd bij de tassen- en waardevolle spullen afgifte stand.

Bij de finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en word je feestelijk door onze speaker binnengehaald! Tijden worden bij dit evenement geregistreerd door Racetimer Europe.

Na afloop van het evenement kun je op onze website de uitslagen, foto’s en verslagen terugvinden en kun je als deelnemer je eigen ervaring insturen voor publicatie!

Benieuwd naar de laatste informatie en de routes? Neem snel eens een kijkje op https://zomermarathon.frl/

Ik wil mij gelijk inschrijven!

Het organiseren van de Zomer Marathon Leeuwarden kan niet zonder vrijwilligers. Daarom zijn wij dringend opzoek naar vrijwiligers die zich willen inzetten op een verzorgingspost, het regelen van verkeer, het uitreiken van medailles of in de eindverzorging.

Lijkt het je nu al leuk om op 15 juli mee te werken aan dit nieuwe prachtige evenement door de omgeving van Leeuwarden en omstreken? Zet deze datum alvast in je agenda en meld je alvast aan via https://zomermarathon.frl/vrijwilligers/

Partners en sponsoren

De Zomer Marathon Leeuwarden kan niet bestaan zonder haar partners en sponsoren. Met onze kennis, passie en ervaring denken wij graag mee met de wensen van de klant. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat altijd in overleg en is maatwerk. Wij brengen graag jullie merk en de lopers/fans bij elkaar en geven sport betekenis in de maatschappij.

Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem contact met ons op via info@zomermarathon.frl Hopelijk tot ziens!

Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekjik online
Valk Event Productions
SEEFUGEL 7A // 9051VC // STIENS
Copyright © 2023 Valk Event Productions. Alle rechten voorbehouden