Sportvereniging Friesland organiseert
'Bulleloop, Lekkum'

Op woensdagavond 19 april 2023 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Lekkum in Friesland met afstanden over 5,6 - 10 en 17,6 kilometer.

Voor-inschrijving | Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via https://svfriesland.nl/inschrijven/  voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden €5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd.

Na-inschrijving | De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 17:30 uur. Voor niet-leden van de vereniging € 8,00 euro en voor leden €7,00 euro

Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is vanaf 19:00 uur.

Parkeren kan in de straten van Lekkum, volg hierbij de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en borden P. Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Start en finishlocatie: Sportveld KV Reitsje Him - Buorren 42 - 9081AM - Lekkum - Friesland

Routes:

5.6 KM: https://afstandmeten.nl/index.php?id=2708671
10 KM: https://afstandmeten.nl/index.php?id=2708668
17.6 KM: https://afstandmeten.nl/index.php?id=2708666

Voor iedereen die de afstanden hardlopend kan afleggen!
Meer informatie en inschrijven
Algemene informatie

Evenementenkalender

De sportvereniging Friesland is jaarlijks betrokken bij ongeveer 50 hardloop- en wandelevenementen. Al deze evenementen zijn terug te vinden op onze evenementenkalender https://svfriesland.nl/evenementen/

 

Voor-inschrijven evenementen

Voor alle evenementen die de sportvereniging Friesland organiseert kun je online inschrijven via https://svfriesland.nl/inschrijven/. Dit scheelt de organisatie veel werk tijdens het evenement. Ook staan de uitslagen hierdoor sneller op de website.

 

Na-inschrijven evenementen

Het is nog steeds mogelijk om bij alle evenementen op locatie in te schrijven, omdat dit de organisatie meer werk kost is het inschrijfgeld hier dan ook €2,- duurder dan het voor-inschrijven.

Voor de na-inschrijving hebben wij verschillende gegevens nodig:

  • Onderdeel (afstand)
  • Lid van SV Friesland (Ja of nee)
  • Roepnaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Geslacht
  • Woonplaats

 Wil je ons een plezier doen? Is de voor-inschrijving gesloten en wil je na-inschrijven? Vul alvast het formulier in op https://svfriesland.nl/na-inschrijfformulier/ en print het PDF document uit! Hierdoor kunnen wij de gegevens sneller verwerken.

 

Uitslagen, foto’s en verslagen

Ben je benieuwd naar de uitslagen, foto’s of het verslag van het evenement? Kijk op https://svfriesland.nl voor alle informatie. Per evenement kun je sorteren wat je wilt zien.

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Klik hier   |   Bekijk online