Albert Heijn Franeker organiseert in samenwerking met sportvereniging Friesland en Valk Event Productions de 5e Pepernotenrun in Franeker

 

Op zondag 27 november 2022 is het alweer tijd voor de 5e Pepernotenrun in Franeker met hardloopafstanden over 1.5 – 5 – 10 – 16 en 21 kilometer en wandelafstanden over 5 – 10 – 16 en 21 kilometer. 

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan vanaf dinsdag 12 juli 2022 om 12:00 uur online via https://pepernotenrun.nl voor € 12,50 euro. Bij het inschrijfgeld is het startbewijs, verzorgingsposten, chocolademelk, digitale tijdwaarneming en het opsturen van het startbewijs inbegrepen. De na-inschrijving (indien de loop niet is uitverkocht) is in de grote tent vanaf 08:30 uur voor € 15,00 euro. Wees zorgvuldig met het invullen van de inschrijfbriefjes / formulieren. Inschrijven voor de kidsrun over 1.5 kilometer is mogelijk voor €6,00 euro.

Bij de start/ finish op het fietspad naast Albert Heijn Franeker aan de Leeuwarderweg te Franeker staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, thee, vruchtendrank en fruit. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de snelste drie lopers van iedere afstand. Voor alle lopers ligt er een mooie medaille klaar en is er in de grote tent chocolamelk. De starttijd van de wandelaars is vanaf 09:00 uur en voor de hardlopers vanaf 11:30 uur.


Kom je met de auto? Dan raden wij je aan te parkeren op een van de onderstaande locaties. Alle terreinen zijn vanwege het evenement gratis toegankelijk (met uitzondering van de blauwe zones). P1: Albert Heijn Franeker (grijze vlakken) - Leeuwarderweg, 8801 PG Franeker, P2: Welkoop - Zuidel. Industriewg1B, 8801 JB Franeker, P3: De Trije - Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker, P4: Hertog Van Saxenlaan, 8801 ET Franeker

Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

De prijsuitreiking volgt zo spoedig mogelijk nadat de eerste lopers binnen zijn. Deze uitreiking is in de grote tent op het parkeerterrein bij start/finish.

Uitslagen, verslagen en foto's zijn na de loop terug te vinden op: www.Pepernotenrun.nl

 

Schrijf je direct in voor dit evenement
Bekijk de veelgestelde vragen
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Klik hier    |    Bekijk online