1e Winter Marathon Leeuwarden
ZATERDAG 24 DECEMBER 2022

?????????? ?????? ???????? ????????? ????? ?? ?? ????????!

Zaterdag 24 december organiseert Valk Event Productions in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 1e Winter Marathon Leeuwarden vanaf de Harlingertrekweg in Leeuwarden.

Op zaterdag 24 december 2022 is er een hardloop- en wandelevenement in de mooie omgeving van Leeuwarden in Friesland met hardloop afstanden over 1.5 kilometer (kidsrun) – 5 – 7.5 – 10 – 15 – 21.1 (halve marathon) en 42.2 (hele marathon) kilometer. De wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden 5 – 7.5 – 10 – 15 en 21.1 kilometer.

Inschrijven voor de verschillende afstanden en onderdelen via https://wintermarathon.frl/inschrijven/ voor €17,50 euro. Voor dit inschrijfgeld krijgt iedere deelnemer een unieke herinnering aan het evenement, digitale tijdwaarneming, label voor de tassenafgifte, verzorgingsposten op het parcours en eindverzorging van de sportvereniging Friesland bij de finish. Er is géén na-inschrijving.

De startbewijzen worden 2 weken voor aanvang van het evenement per post toegestuurd inclusief spelden, deelnemersinformatie en een parkeerticket.

Deelnemers en bezoekers kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van de KvK, Holland Casino en het WTC EXPO te Leeuwarden. Verkleden is mogelijk in de tenten die worden geplaatst bij start en finish. Tassen en waardevolle spullen kunnen worden ingeleverd bij de tassen- en waardevolle spullen afgifte stand.

Bij de finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en word je feestelijk door onze speaker binnengehaald! Tijden worden bij dit evenement geregistreerd door Racetimer Europe.

Na afloop van het evenement kun je op onze website de uitslagen, foto’s en verslagen terugvinden en kun je als deelnemer je eigen ervaring insturen voor publicatie!

Benieuwd naar de laatste informatie en de routes? Neem snel eens een kijkje op https://wintermarathon.frl/

Klik hier en schrijf je snel in!

Vrijwilliger worden?

Over een aantal weken is het al zover, de 1e editie van de Winter Marathon in de mooie omgeving van Leeuwarden. Je kunt je voorstellen dat zo’n evenement heel wat voorbereidingen en uren kost van de organisatie. Tijdens het evenement kunnen we echter niet zonder de hulp van jullie.

 

Vandaar deze oproep naar jullie toe. Is er een mogelijkheid dat jullie ons kunnen ondersteunen op één van onderstaande momenten, dan horen we dit uiteraard graag!

  • Medewerker start | Je begeleidt deelnemers naar de startvakken en zorgt ervoor dat de start soepel verloopt.
  • Medewerker finish |Je deelt medailles uit aan de finishende deelnemers en zorgt voor de doorstroming in het finishgebied.
  • Medewerker verzorgingspost | Op verschillende punten langs het parcours staan verzorgingsposten. Je bouwt de verzorgingspost op en af en deelt de drank en/of sponzen uit aan de passerende deelnemers.
  • Medewerker verkeer | Je zorgt ervoor dat het parcours vrij is van verkeer, zodat deelnemers veilig het parcours af kunnen leggen. Deze functie vereist een korte (online) cursus (dit wordt door ons geregeld). De minimale leeftijd is 18 jaar.
  • Medewerker garderobe | Je beheerd de waardevolle spullen van onze deelnemers.

 

Direct opgeven als vrijwilliger
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Klik hier   |   Bekijk online