Nieuwsbrief SV Friesland Bekijk online
AH Pepernotenrun is terug in 2021 met hardlopen en wandelen!

De AH Pepernotenrun is terug! Heb jij zondag 28 november 2021 al groot geblokt in je agenda?

 

Na een jaar afwezigheid vanwege corona zijn wij terug! Albert Heijn Franeker organiseert in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 4e PepernotenRun.

Op zondag 28 november 2021 is er een groot hardloop- en wandelfeest in Franeker met afstanden over 1 – 5 – 10 – 16 en 21 kilometer. De wandelafstanden zijn 5 en 10 kilometer. Inschrijven voor de verschillende afstanden kan via www.pepernotenrun.nl voor organisatiekosten vanaf €7,50 euro. Het startpakket zal 2 weken voor aanvang van het evenement per post worden toegestuurd zodat rijen kunnen worden voorkomen.

De na-inschrijving is in de grote tent vanaf 09:30 uur voor €12,50 euro (indien niet vooraf volgeboekt). Je hoeft hier geen briefjes in te vullen, de gegevens worden direct ingevuld in het systeem.

Bij de start en finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de welbekende verzorgingswagen van SV Friesland met bouillon, vruchtendrank en sinaasappel.

Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de snelste drie lopers op iedere hardloop-afstand. Voor alle lopers is er een herinnering en is er in de grote tent chocolademelk en een krentenbol beschikbaar gesteld door Albert Heijn Franeker. De starttijd voor de wandelaars is vanaf 10:30 uur en voor de hardlopers vanaf 12:00 uur. Kijk voor het volledige programma op www.pepernotenrun.nl.

Speciaal voor de Pepernotenrun hebben we parkeergelegenheid gecreëerd op de rondweg van Franeker. Hier kun je parkeren van 09:30 tot 15:00 uur op de linker-rijbaan zodat het overige verkeer de auto’s kan passeren. Tijdens het evenement geldt een maximale snelheid van 30km/u op de rondweg. Volg hier te allen tijde de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer
afhalen.

De prijsuitreiking volgt zo spoedig mogelijk nadat de eerste lopers binnen zijn. Deze uitreiking is in de grote tent op het parkeerterrein bij start/finish.

Uitslagen, verslagen en foto's zijn na de loop terug te vinden op: www.pepernotenrun.nl

 

Klik hier voor meer informatie
Inschrijving start zaterdag 5 juni 2021 om 12:00 uur
Bewerk je inschrijving (nieuwsbrief)    |    Bekijk online