De AH Pepernotenrun is terug! Heb jij zondag 28 november 2021 al groot geblokt in je agenda? En sta je al ingeschreven?
 
Na een jaar afwezigheid vanwege corona zijn wij terug! Albert Heijn Franeker organiseert in samenwerking met de sportvereniging Friesland de 4e PepernotenRun.
 
Op zondag 28 november 2021 is er een groot hardloop- en wandelfeest in Franeker met afstanden over 1 – 5 – 10 – 16 en 21 kilometer. De wandelafstanden zijn 5 en 10 kilometer.
 
↪ Online inschrijven
Inschrijven voor de verschillende afstanden kan via www.pepernotenrun.nl voor organisatiekosten vanaf €7,50 euro. Het startpakket zal 2 weken voor aanvang van het evenement per post worden toegestuurd zodat rijen kunnen worden voorkomen. Voor de deelnemers die na 9 november online inschrijven kunnen het startnummer afhalen bij de na-inschrijving.
 
↪ Na-inschrijving
De na-inschrijving is in de grote tent vanaf 09:30 uur voor €12,50 euro (indien niet vooraf volgeboekt). Je hoeft hier geen briefjes in te vullen, de gegevens worden direct ingevuld in het systeem.
 
↪ Tijdwaarneming
Bij de start en finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen. De tijden worden handmatig genoteerd, zorg ervoor dat je je startnummer zichtbaar hebt bij de finish!
 
↪ Eindverzorging
Bij de finish staat de welbekende verzorgingswagen van SV Friesland met bouillon, vruchtendrank en sinaasappel.
 
↪ Herinnering
Voor alle lopers is er een herinnering (medaille) en is er in de grote tent chocolademelk en een kop snert beschikbaar gesteld door Albert Heijn Franeker.
 
↪ Startttijden
De starttijd voor de wandelaars is vanaf 10:30 uur en voor de hardlopers vanaf 12:00 uur. Kijk voor het volledige programma op www.pepernotenrun.nl.
 
↪ Parkeren
Speciaal voor de Pepernotenrun hebben we parkeergelegenheid gecreëerd op de rondweg van Franeker. Hier kun je parkeren van 09:30 tot 15:00 uur op de linker-rijbaan zodat het overige verkeer de auto’s kan passeren. Tijdens het evenement geldt een maximale snelheid van 30km/u op de rondweg. Volg hier te allen tijde de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.
 
↪ Waardevolle spullen
Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer
afhalen.
 
↪ Prijsuitreiking
Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de snelste drie lopers op iedere hardloop-afstand. De prijsuitreiking volgt zo spoedig mogelijk nadat de eerste lopers binnen zijn. Deze uitreiking is in de grote tent op het parkeerterrein bij start/finish.
 
↪ Corona maatregelen
  • Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen kan er worden gevraagd om een coronatoegangsbewijs als je in de grote tent wilt zitten i.v.m. horeca.
  • Bij aanscherping van de maatregelen (groepsvorming) zal de prijsuitreiking komen te vervallen.
 
Uitslagen, verslagen en foto's zijn na de loop terug te vinden op: www.pepernotenrun.nl
Schrijf je direct in voor dit evenement
Vrijwilligers gezocht

Over een aantal weken is het al zover, de 4e editie van de Pepernotenrun in de mooie omgeving van Franeker. Je kunt je voorstellen dat zo’n evenement heel wat voorbereidingen en uren kost van de organisatie. Tijdens het evenement kunnen we echter niet zonder de hulp van jullie.

Vandaar deze oproep naar jullie toe. Is er een mogelijkheid dat jullie ons kunnen ondersteunen op één van onderstaande momenten, dan horen we dit uiteraard graag!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent als vrijwilliger op 28 november 2021 minimaal 12 jaar oud.
  • Je beheerst de Nederlandse óf de Engelse taal.
  • We vragen van alle vrijwilligers veel enthousiasme, inzet, gastvrijheid en passie voor het evenement. We gaan er dan met z’n allen een geweldige tijd van maken.

Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt heel de dag goed te eten en te drinken tijdens het evenement.
  • We zorgen voor goede informatievoorziening, onder andere via de vrijwilligersnieuwsbrief.
  • Heel veel plezier tijdens ons fantastische evenement.
Geef je hier direct op als vrijwilliger van de Pepernotenrun
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Klik hier    |    Bekijk online