Hoofd menu

38e OUDEJAARSLOOP MARRUM OP ZATERDAG 24 DECEMBER 2016

Uitnodiging.

Hierbij nodigen wij,de feestvereniging van Marrum “Marheim” en de Sportvereniging Friesland jullie uit om deel te nemen aan de 38e Oudejaarsloop in Marrum.

Een nieuwe groep vrijwilligers zal zich inzetten om ook deze loop tot een succes te maken. Vorig was er geen Oudejaarsloop omdat op die datum er teveel andere loopevenementen werden gehouden.

Nu is zaterdag 24 december 2016 vastgesteld als datum, op 31 december is ook dan de hardloopkalender overvol.

Datum-Starttijden-Afstanden: Zaterdag 24 december 2016 12.00 uur de 10.8 km en 5.4 km en de Halve Marathon start om 12.05 uur. De start/finishstreep liggen bij de Voetbal accommodatie VV Marrum Lage Herenweg 65 9073 GH Marrum  De routes; De 5.4 km lopen één kleine route, de 10.8 km lopen een mooie ronde via Wanswert en de halve marathonners lopen eerst twee keer een ronde door het dorp en waarna deze door het wijdze land van Ferwerderadeel gaan en een gedeelte meepikken van de schaats(elfstedentocht.

Inschrijven: vanaf 10.30 uur voor alle afstanden in de kantine van de VV Marrum, vul de inschrijfbriefjes volledig in, er is geen verschil tussen wedstrijd-en prestatielopers. De kleed/douchegelegenheid is voor iedereen bij de VV Marrrum.

Inschrijfgeld: Jeugd t/m 17 jaar € 4,00 + Herinnering Senioren en masters €5,00 leden SV Friesland en inwoners Ferwerderadeel € 4,00 wie een medaille wil kan die kopen bij Josefien voor € 3,00 Waardevolle voorwerpen kunnen ook bij haar worden gebracht  voorzien van sticker met daarop het startnummer.

Prijzen: Voor de 5.4 km voor de snelste drie bij de mannen en vrouwen, ook op de 10.8 km drie prijzen en op de halve marathon drie prijzen in de categorie VSE –V35 –V45 –V55 – MSE-M40-M50-M60. De prijsuitreiking vind plaats in de kantine zodra de prijswinnaars van de gelopen afstand bekend is. Die van de Halve marathon is plm. 14.15 uur. De prijzen bestaan uit prijzen in natura.

Parkeren: Volg de instructies van de verkeersregelaars op, zij wijzen jullie waar je kunt parkeren.

De uitslagen komen op de sites www.marnheim.nl en www.svfriesland.nl ook het verslag en de fotoreportages komen hier op.  Info: info@marheim.nl